E ftuar ne panel diskutimi, me rastin e javës FemFest

 • Tryezë diskutimi
 • 06/03/2023
 • 11:30
 • Destil Creative Hub
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Jo
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti