Aktivitet me mësuesit e përzgjedhur nga të gjitha shkollat e Bashkisë Patos me rastin e 7 Marsit Ditës së Mësuesit.

 • Tjetër
 • Aktivitet kulturor
 • 06/03/2023
 • 11:00
 • Bashkia Patos
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • Patos
 • Rajmonda Balilaj | Zamira Velçani
 • Kryetare e Bashkisë | Drejtoreshë e ZVA-PAtos
 • Kryetarja e Bashkise, Drejtoresha e Zyrës Arsimore Patos, mesuesit e përzgjedhur të shkollave dhe Deputet te Kuvendit sipas deshires.
 • Jo
 • Jo
 • Lindita Qalliaj, Drejtore e Drejtorisë së Arsimit, Kulturës, Sportit
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm