Mbledhje Këshilli Mbikëqyrës dhe Konferencë për shtyp e Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë

 • Tjetër
 • Mbledhje Këshilli Mbikëqyrës dhe Konferencë për shtyp e Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë
 • 23/03/2023
 • 10:00
 • Banka e Shqipërisë
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 9
 • Gent Sejko,
 • Guvernatori i Bankës së Shqipërisë
 • Anëtarët e Këshillit Mbikëqyrës
 • Po
 • Po
 • Najada Samarxhiu, Kryespecialiste, Kabineti i Guvernatorit, Sektori i Komunikimit, Zyra e Shtypit
 • Najada Samarxhiu, Kryespecialiste, Kabineti i Guvernatorit, Sektori i Komunikimit, Zyra e Shtypit