Kongresi i pare i shendetesise synon te sjelle se bashku politikberesit, ekspertet, shendetesore, profesionistet e kujdesit shendetesor, perdoruesit e sherbimeve dhe aktore te tjere ne nje forum te perbashket per tu angazhuar ne dialog ne lidhje me sfidat e sistemit shendetesor

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 06/03/2023
 • 09:00
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Z. Edi Rama | Znj. Ogerta Manastirliu
 • Kryeminister | Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Ministra, Deputete, Ambasadore, Perfaqesue te OBSH, Eksperte te Shendetesise, Profesioniste te kujdesit shendetesor, Punonjesit e Ministrise se Shendetesise
 • Po
 • Po
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem