E ftuar të marrë pjesë në Sesionin Plenar të Kongresit të Parë të Shëndetësisë

 • Tjetër
 • Kongres
 • 06/03/2023
 • 09:00
 • Pallati i Kongreseve
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Ogerta Manastirliu | Milva Ekonomi
 • Ministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale | Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ogerta Manastirliu, Milva Ekonomi, te tjere
 • Po
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti