Bashkia Kavajë vazhdon të punojë, të parandalojë dhunën ndaj grave ne instalacionin më të ri në qytet “KËPUCËT E KUQE” që vijnë si simbol i gjakut të derdhur të grave dhe vajzave, po ashtu edhe si simbol dashurie e kujtese për gratë që nuk jetojnë më.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/03/2023
 • 10:00
 • Qendra e Qytetit
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Z. Redjan Krali -Kryetari Bashkise, Znj. Valbona Mustafa Nenkryetare e Bashkise, Znj.Medina Papoj Drejtuese e Sherbimit Social, Antarë të MKR dhe shoqëri civile.
 • Z. Redjan Krali -Kryetari Bashkise, Znj. Valbona Mustafa Nenkryetare e Bashkise, Znj.Medina Papoj Drejtuese e Sherbimit Social, Antarë të MKR dhe shoqëri civile.
 • Z. Redjan Krali -Kryetari Bashkise, Znj. Valbona Mustafa Nenkryetare e Bashkise, Drejtuesit e Bashkise Kavaje, Drejtues te institucioneve lokale dhe vendore(MKR), shoqeri civile, te rinjte e qytetit.
 • Po
 • Po
 • Erjon Lalaj / Sekretar i Pergjithshem
 • Erjon Lalaj/ Sekretar i Pergjithshem