Inspektim dhe asfaltim i rruges ne fshatin “Tale 1” dhe rruges se shkolles.

 • Inspektim/kontroll
 • 06/03/2023
 • 11:00
 • fshati Tale
 • Shqipëri
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Shenkoll
 • Pjerin Ndreu,Ernest Rakaj
 • kryetar i Bashkisë Lezhë | administratori i njesise Shenkoll
 • kryetari,administratori i njesise Shenkoll ,banore te zones
 • Po
 • Po
 • Elson Frroku
 • Sekretari i Përgjithshëm