Sistemim dhe asfaltim ne rrugen “Kurtaliaj” dhe rrugen e poshtme ne Zejmen.

 • Inspektim/kontroll
 • 07/03/2023
 • 11:00
 • Zejmen
 • Shqipëri
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Zejmen
 • Pjerin Ndreu
 • kryetar i Bashkisë Lezhë
 • kryetari ,banore te zones
 • Po
 • Po
 • Elson Frroku
 • Sekretari i Përgjithshëm