Bibliotekën e Qytetit, vjen ish deputeti, shkrimtar, Administratori i shtypshkronjës Toena për të kontribuar duke pasuruar me rreth 300 tituj librash

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 07/03/2023
 • 10:30
 • Pallati i Kultures
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Zv/Kryetarja Znj Valbona Mustafa Ish Deputeti z/ Fatmir Toçi si dhe Drejtori i Kulturës Z/Erdi Guma.
 • Zv/Kryetarja Znj Valbona Mustafa Ish Deputeti z/ Fatmir Toçi si dhe Drejtori i Kulturës Z/Erdi Guma.
 • zv/Kryetari i Bashkisë Valbona Mustafa, Drejtori I Kultures Erdi Guma, Stafi i sektorit të kulturës dhe Trashëgimisë Kulturore,
 • Jo
 • Po
 • Erjon Lalaj Sekretar i Pergjithshem
 • Erjon Lalaj Sekretar i Pergjithshem