Takim me stafet e shkollave “Kostandin Kristoforidhi” dhe “Onufri”

 • Tjetër
 • Takim me stafet e shkollave "Kostandin Kristoforidhi" dhe "Onufri"
 • 07/03/2023
 • 11:00
 • Bashkia Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja | Evis Kushi
 • Kryetari i bashkise | Ministre e arsimit dhe Sportit
 • Deputete te Bashkise Elbasan, mesues e nxenes te shkollave
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Gledian LLatja