Takim me mesues ne pension te Elobasanit dhe akordimi i titujve “Qytetar Nderi”

 • Tjetër
 • Takim me mesues ne pension te Elobasanit dhe akordimi i titujve "Qytetar Nderi"
 • 07/03/2023
 • 10:00
 • Bashkia Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetari i bashkise
 • Znj. Evis Kushi ministre e arsimit dhe sportit, deputet, mesues e nxenes te shkollave
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Gledian LLatja