Kronik ne TV Klan ne lidhje me ecurin e regjistrimit fillestar të pronave në Jug, të vendit.

 • Tjetër
 • Kronik ne TV
 • 04.02.2023
 • 10:00
 • Televizioni Klan
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Himareinare
 • Himare
 • Artan Lame
 • Drejtor I Përgjithshëm I Kadastres
 • Gazetarë te TV Klan dhe z. Artan Lame
 • Po
 • Jo
 • Ledia Lila, koordinatore per median
 • Ledia Lila, koordinatore per median