Ceremonia e nenshkrimit te marrevshjes per projektin RiSI Albania

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 03/02/2023
 • 13.00
 • MFE
 • Shqipëri
 • Tirana
 • Tirane
 • 2
 • Delina Ibrahimaj | Ruth Huber
 • Minister | Ambasadori Zvicerian
 • Ambasadori Zvicerian, perfaqesues te ambasades dhe te zyres se RiSI ne shqiperi
 • Po
 • Jo
 • Ina Buli, Keshilltar
 • Mimoza Dhembi, Sekretar i Pergjitheshem, i komanduar