Analiza vjetore për vitin 2022 dhe objektivat për vitin 2023, për Drejtorinë Rajonale Tiranë dhe Sektorin e Inspektimit Durrës.

 • Tjetër
 • Takim mbi Analizën vjetore.
 • 06/03/2023
 • 10.00
 • Tiranë, Hotel "Doro City".
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 7
 • Eljo Muçaj | Irida Qosja | Ardit Shabanaj
 • Kryeinspektor i ISHPSHSH-së Zëvendëskryeinspektor/drejtor, Kryeinspektor i Drejtorisë Rajonale Tiranë. | Zëvendëskryeinspektor i ISHPSHSH-së. | Kryeinspektor i Drejtorisë Rajonale Tiranë.
 • Eljo Muçaj, Irida Qosja, Eda Beqiri, Fatbardha LLapa, Manjola Abilekaj, Albana Kuka, Ilia Baxho, Mbarsida Stafuka, Laureta Pasholli, Irena Gjoka, Ardit Shabanaj, Armando Loga, Alban Kukaviqi Jalldës Çiço (Lleshi) Baki Murtaj Vasil Ngjela Bledar Doda Blerina Sanxhaku Adil Musabelliu Eduard Haka Elena Boçi (Kondi) Eleni Koka Lulzim Nano Kujtim Kënga Martin Gjonaj Mirdash Mata Pandeli Mano Robert Shkurta Stefan Varfi Ardian Nazifi Vasil Pici Adriatik Hatellari Aisela Aliaj Aldit Tabaku Stela Agaraj Florian Malaj Valentina Skënderaj Ramiz Alliu Kostanca Sovjani Ornela Shima Vjollca Cane Arlind Ahmetaj Andri Rugji Dorian Haxhillazi Ilirjan Delibashi Kristjan Rudaj, Bledar Voka Elida Gjoka Olimbi Salillari Vera Senko Anxhela Mustafaraj Serenela Matuka Arjan Daci Lela Dalipi Vlash Pupi
 • Jo
 • Jo
 • Laureta Pasholli, Përgjegjës në Sektorin e Burimeve Njerëzore në ISHPSHSH.
 • Eljo Muçaj, Kryeinspektor i ISHPSHSH-së.