Koncert i përbashket i Liceut Artistik dhe Shkollës së Baletit në kuadër të 7 Marsit. Aktiviteti artistik do të zhvillohet tek Parku Olimpik, ku Ministrja Kushi do të jetë e ftuar

 • Tjetër
 • Aktivitet festiv
 • 06/03/2023
 • 17.00
 • Parku Olimpik, Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • N/A
 • N/A
 • Z. Znj. Evis Kushi, e ftuar, mësues, nxënës, prindër
 • Po
 • Po
 • Z. Nebi Ganellari -Përgjegjës Sektori në MAS
 • Z. Erzen Tola- Sekretar i Përgjithshëm i MAS