Finalet e Kampionatit
Multidisiplinor me nxenesit e
gjimnazeve tè Bashkise Kamez “KUPA
RINORE 2023” ne disiplinat
Basketboll djem
Basketboll vaiza
Volejboll djem
Volejboll vajza
Futboll

 • Tjetër
 • 06/03/2023
 • 10:00
 • Ambientet sportive te Shkollave 9-vjecare dhe Gjimnazeve te Bashkise Kamez.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia
 • Rakip Suli | Fidel Ylli | Endrit Hoxha
 • Kryetar i Bashkise Kamez | President i KOKSH | Zv/Minister i MAS
 • Ekipet pjesemarrese
 • Jo
 • Jo
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem