Ne kuader te festes se mesuesit dhe festes se nenes do te organizohet nje koncert festiv.

 • Tjetër
 • Aktivitet ne kuder te festave te 7-8 marsit, festa zyrtare
 • 06/03/2023
 • 11:00
 • Pallati i Kultures Laç.
 • Shqipëri
 • Lezhe
 • Kurbin
 • Laç
 • Majlinda Cara
 • Kryetar i Bashkise Kurbin
 • kryetari i Bashkise Kurbin, mesues, prinder.
 • Jo
 • Po
 • Nertila Toma, drejtore Kabineti
 • Nertila Toma, drejtore Kabineti