Takim lidhur me ecurinë përgatitore të procesit zgjedhor dhe funksionimin e Këshillave Vendore të Sigurisë Publike në bashkitë e Qarkut Korçë

 • Tryezë diskutimi
 • 02/03/2023
 • 12:00
 • Ne Prefekturën e Qarkut Korçë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë
 • Korçë
 • Nertil Jole
 • Prefekt i Qarkut Korçë
 • Z.Premto Gogo, kryetar i K.R.I.I.K
 • Jo
 • Jo
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm