Ndarja e cmimeve te festivalit teatror “RINART”

 • Tjetër
 • 02/03/2023
 • 12:00
 • Pallati i Kultures Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia administrative Nr. 2Njesia Admi
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise Kamez
 • Alfred Trebicka, Violeta Banushi dhe Rozi Kostani
 • Jo
 • Po
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem