Festivali teatror “RINART”, zhvillohet me pjesemarrjen e Shkollave te Bashkise Kamez dhe aktoreve te mirenjohur.

 • Tjetër
 • 01/03/2023
 • 12:00
 • Pallati i Kultures Kamez “Salla e koncerteve”
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 2
 • Rigelsa Gupe
 • Drejtoreshe e Pallatit te Kultures
 • Alfred Trebicka, Violeta Banushi dhe Rozi Kostani
 • Jo
 • Po
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem