Aktivitet mbi dentistrine e levizshme ne Fier

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 28/02/2023
 • 12:00
 • Fier
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Fier
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Kryetar i Bashkise , Deputete, Perfaqesues te OSHKSH, Personal mjekesor.
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem