Zv.Kryeministrja njekohesisht Ministre e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku do te prese ne nje takim pune Ministrin per Zhvillimin e Konomik te Hungarise, Márton Nagy

 • Tjetër
 • Takim pune
 • 28/02/2023
 • 12:00
 • Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Belinda Balluku | Márton Nagy
 • Zv.Kryeministre | Minister i Hungarise
 • Zv.Kryeministrja njekohesisht Ministre e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku dhe Ministri per Zhvillimin e Konomik te Hungarise, Márton Nagy
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, keshilltar per median dhe komunikimin ne MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse ne MIE