Zv.Kryeministrja njekohesisht Ministre e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku do te zhvilloje nje takim me grupin e kompanive qe jane angazhuar ne projektin e gazit ne Vlore

 • Tryezë diskutimi
 • 01/03/2023
 • 12:00
 • Ministria e Infrastruktures dhe Energjise
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Belinda Balluku
 • Zv.Kryeministre
 • Zv.Kryeministrja, Belinda Balluku dhe grupi i kompanive qe jane angazhuar ne projektin e gazit ne Vlore
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, keshilltar per median dhe komunikimin ne MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse ne MIE