Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) në bashkëpunim me Slovak Foreign Policy Association dhe me mbështetjen financiare të SlovakAid realizon Sesionin 4, të Grupit të Punës III (Zhvillimi Rural dhe Mbrojtja e Konsumatorit) me temë “Sfidat e mbrojtjes së konsumatorit në raport me evoluimin e inteligjencës artificiale” që po organizohet në kuadër të Konventës Kombëtare për Integrimin Europian 2021- 2023.

 • Tjetër
 • Takim
 • 28/02/2023
 • 11:00
 • Europe House dhe në Platformën Zoom
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Gledis Gjipali | Granit Sokolaj | Zuzana Motúzová
 • Drejtor Ekzekutiv/Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) | Drejtor Ekzekutiv i Qendrës ALERT | Motúzová & Lacko Law company
 • Në këtë sesion, do marrin pjesë ekspertë vendas dhe sllovak, ku do të diskutohen sfidat e mbrojtjes së konsumatorit në raport me evoluimin e inteligjencës artificiale, direktivat e BE-së, rasti i Sllovakisë dhe situata në vendin tonë.
 • Jo
 • Jo
 • Jona Halili, Specialist në Sektorin e Informimit të Publikut dhe Koordinimit Ndërinstitucional
 • Znj. Jeta Deda, Drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit