Aktivitet i pervitshem me talentet e shkollave te mesme ne kenge, kercim e aktrim

 • Tjetër
 • Aktivititet artistik
 • 28/02/2023
 • 13:30
 • Ne Pallatin e Kultures
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • Patos
 • Rajmonda Balilaj
 • Kryetare e Bashkisë
 • : Kryetarja e Bashkise, mesuesit dhe nxenesit e shkollave te mesme
 • Jo
 • Po
 • Lindita Qalliaj, Drejtore e Drejtorisë së Arsimit, Kulturës, Sportit
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm