ARGETOJME FEMIJET E VEGJEL

 • Tjetër
 • ARGETIM PER FEMIJET
 • 28/02/2023
 • 10;30
 • KINEMA
 • Shqipëri
 • BERAT
 • DIMAL
 • POSHNJE
 • JULIANA MEMAJ
 • KRYETARE
 • KRYETAR,ADMINISTRATOR,PUNONJES TE SEKTORIT TE ARSIMIT KULTURES DHE SPORTEVE
 • Jo
 • Po
 • RAJMONDA SHUKA
 • RAJMONDA SHUKA