Aktivitet me rastin e 579 vjetorit te lidhjes se princave ne Lezhe,”BESËLIDHJA E LEZHËS”

 • Tjetër
 • aktivitet historik dhe kulturor
 • 02/03/2023
 • 11:00
 • sheshi "Gjergj Kastrioti", Lezhe
 • Shqipëri
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Pjerin Ndreu | Edi Rama | Bajram Begaj | Aurel Plasari
 • kryetar i Bashkisë Lezhë,kryeministri,presidenti,historian | kryeministri i Shqiperise | presidenti i Shqiperise | historian
 • kryetari i bashkise Lezhe,kryetare te bashkive ne Shqiperi dhe trevave shqipfolese,ambasadore te vendeve te ndryshme,historiane,presidenti,kryeministri,ministra,personalitete te shquara te vendit,,,
 • Po
 • Po
 • Elson Frroku
 • Sekretari i Përgjithshëm