Trajnim AKU Net i cili do të zhvillohet me 3 grupe të ndryshme, të ndara sipas Drejtorive Rajonale në datat 27, 28 shkurt dhe 1 Mars 2023

 • Tjetër
 • Trajnim
 • 27/02/2023
 • 10:00
 • Rruga Gjon Pali II, Godina e Inovacionit
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Tiranë
 • Dea Shamata | Albina Popoci
 • Programues, kompania Soft Solution | Programues, kompania Soft Solution
 • Inspektorë të Sektorit të Koordinimit të Kontrollit në Pikat e Inspektimit Kufitar
 • Jo
 • Jo
 • Jona Halili, Specialist në Sektorin e Informimit të Publikut dhe Koordinimit Ndërinstitucional
 • Znj. Jeta Deda, Drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit