Trajnim 2 ditor me grupin teknik ndersektorial ne Bashkine Kavaje, Tema: Mbrojtja nga shfrytëzimi dhe abuzimi seksual te fëmijët, Pjesemarres perfaqesues te shoqates Terres Des Hommes 27-28 Shkurt

 • Tjetër
 • Trajnim 2 ditor me grupin teknik ndersektorial ne Bashkine Kavaje
 • 27/02/2023
 • 10:30
 • Pallati i Kultures
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Kavaje
 • Medina Papoj . Drejtor Sherbimi Social Irida Agolli . Eksperte/ tranjere Terres Des Hommes Sonila Muzhaqi. Koordinatore Projekti Irena Nova. Njesia mbrojtjes se femijes
 • Medina Papoj . Drejtor Sherbimi Social Irida Agolli . Eksperte/ tranjere Terres Des Hommes Sonila Muzhaqi. Koordinatore Projekti Irena Nova. Njesia mbrojtjes se femijes
 • Medina Papoj . Drejtor Sherbimi Social Irida Agolli . Eksperte/ tranjere Terres Des Hommes Sonila Muzhaqi. Koordinatore Projekti Irena Nova. Njesia mbrojtjes se femijes
 • Jo
 • Po
 • Erjon Lalaj Sekretar i Pergjithshem
 • Erjon Lalaj , Sekretar i Pergjithshem