Zv.Kryeministrja njekohesisht Ministre e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku do te inspektoje punimet e kryera per ndertimin e këndin e sigurise rrugore te ARRSH ne qytetin e Gjirokastres

 • Inspektim/kontroll
 • 27/02/2023
 • 11:00
 • Gjirokaster
 • Shqipëri
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Belinda Balluku | Evis Berberi | Monika Zuchniak-Pazdan
 • Zv.Kryeministre | Drejtor i ARRSH | Ambasadore e Polonise ne Shqiperi
 • Zv.Kryeministrja, Belinda Balluku, Drejtor i ARRSH, Evis Berberi, Ambasadore e Polonise ne Shqiperi Monika Zuchniak-Pazdan, stafet e ARRSH dhe ambasades Polake ne Tirane
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, keshilltar per median dhe komunikimin ne MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse ne MIE