Inspektim ne rrugen rurale dhe nje rruge lagjeje te fshatit Dajç.

 • Inspektim/kontroll
 • 27/02/2023
 • 10:00
 • Dajç,Lezhe
 • Shqipëri
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Dajç
 • Pjerin Ndreu,Majlinda Miloti
 • kryetar i Bashkisë Lezhë,administratore e njesise
 • kryetari,administratorja e njesise Dajç,banore te zones
 • Po
 • Po
 • Elson Frroku
 • Sekretari i Përgjithshëm