Zv.Kryeministrja njekohesisht Ministre e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku do te inspektoje punimet per ujesjellesin e ri te Gjirokastres

 • Inspektim/kontroll
 • 29/02/2023
 • 12:00
 • Gjirokaster
 • Shqipëri
 • Gjitokaster
 • Gjirokaster
 • Gjirokaster
 • Belinda Balluku | Klevis Jahaj | Flamur Golemi
 • Zv.Kryeministrja | Drejtori i AKUM | Kryetar i Bashkise Gjirokaster
 • Zv.Kryeministrja, Belinda Balluku, Drejtori i AKUM Klevis Jahaj, Kryetar i Bashkise Gjirokaster Flamur Golemi dhe stafet perkatese te AKUM dhe Bashkise Gjirokaster
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, keshilltar per median dhe komunikimin ne MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse ne MIE