Zv.Kryeministrja njekohesisht Ministre e Infrastruktures dhe Energjise Belinda Balluku do te inspektoje punimet e kryera per rikonstruksionin e nenstacionit Elektrik te Vores

 • Inspektim/kontroll
 • 26/02/2023
 • 11:00
 • Vore
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Vore
 • Vore
 • Belinda Balluku | Blendian Dalipi
 • Zv.Kryeministre | Administrator i OSSH
 • Zv.Kryeministrja belinda Balluku, Administratori i OSSH Blendian Dalipi dhe stafi i nenstacionit te Vores
 • Jo
 • Jo
 • Florion Serjani, keshilltar per median dhe komunikimin ne MIE
 • Vikrita Çuto, Drejtore e Përgjithshme Ekonomike dhe e Shërbimeve Mbështetëse ne MIE