Inspektim i ecurisë së punimeve në akset rrugore në ndërtim Korçë – Ersekë dhe Ersekë – Leskovik

 • Inspektim/kontroll
 • 28/02/2023
 • 12:00
 • Akset rrugore Korçë - Ersekë dhe Ersekë - Leskovik
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Kolonjë
 • Kolonjë
 • Nertil Jole
 • Prefekt i Qarkut Korçë
 • N/Prefekti Kolonjë Z.Sergei Peshtani
 • Jo
 • Jo
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm