Aktiviteti “Kamza, kontributi i arsimit ne zhvillim dhe raporti me Kryeqendren”.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 27/02/2023
 • 10:00
 • Gjimnazi "Ibrahim Rugova" Kamez; Shkolla Profesionale Kamez.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 2
 • Shpetim Nazarko | Rebeka Sulejmani | Albana Imeraj
 • Gazetar | Zv/Kryetare e Bashkise Kamez | Drejtoreshe e ZVA - Kamez
 • Shpetim Nazarko; Zv/Kryetare e Bashkise Kamez; Drejtoreshe e ZVA - Kamez; Liridon Mulaj.
 • Jo
 • Jo
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.