Inspektim punimesh ne Shkollen “Halit Coka”, Lagjia Administrative Bathore.

 • Inspektim/kontroll
 • 25/02/2023
 • 10:00
 • Rruga "Azem Hajdari", Lagjia Administrative Bathore.
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Bathore
 • Ogerta Manastirliu | Rakip Suli
 • Ministrja e Shendetesise | Kryetar i Bashkise Kamez
 • Ministrja e Shendetesise; Kryetar i Bashkise Kamez; Administratori i Lagjes Administrative Bathore.
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.