Konkurs mbarëkombëtar për çmimin letrar “At Zef Pllumi”,edicioni i vitit 2023.
Konkursi është i ndarë në 3 zhanera:
1- Publicistikë
2-Memuaristikë
3-Prozë,Roman

 • Tjetër
 • aktivitet letrar dhe kulturor
 • 24/02/2023
 • 11:00
 • Qendra Kulturore e Fëmijëve,Lezhë
 • Shqipëri
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Lezhë
 • Pjerin Ndreu, Flutura Açka, Tonin Çobani,Arben Prendi
 • kryetari i Bashkisë,kryetare jurie,shkrimtar,shkrimtar
 • shkrimtarë,publicistë,akademikë,punonjës të Bashkisë...
 • Po
 • Po
 • Elson Frroku
 • Sekretari i Pergjithshem