Aktiviteti ka si qellim rritjen e vizibilitetit te programit dhe promovimin e projekteve qe financohen nga ky program

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 02/03/2023
 • 10:00
 • Shkoder
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Ilir Beqaj
 • Drejtor i Pergjithshem i SASPAC
 • Perfituesit e projekteve qe financohen nga ky program, perfaqesues te struktures operuese dhe Delegacionit te BE-se ne Mal te Zi,
 • Po
 • Jo
 • Arber Qystri, Koordinator
 • Ilir Beqaj, Drejtor i Pergjithshem i SASPAC