Vizite ne programin e perbashket me KOKSH

 • Tjetër
 • Vizite ne ekipet sportive te shkollave
 • 23/02/2023
 • 09:00
 • Shkolla "Zhani Ciko"
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • Patos
 • Rajmonda Balilaj
 • Kryetare e Bashkisë
 • Inspektoret e KOKSH-it, Trajneret e Ekipeve dhe nxënësit pjesë e ekipeve sportive
 • Jo
 • Jo
 • Lindita Qalliaj, Drejtore e Drejtorisë së Arsimit, Kulturës, Sportit
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm