E ftuar per te marre pjese gjate nje sesioni konultues qe organizon UN Women se bashku me MMSHS per Ballkanin perendimor dhe Turqine.

 • Tjetër
 • Konference
 • 24/02/2023
 • 10:00
 • Online , platforma ZOOM
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi | Te tjere
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Jo
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti