Inspektim ne Spitalin e Shkodres

(ky publikim eshte bere ne daten 16 por po ripostohet perseri pasi nuk rezulton i shfaqur ne nderfaqe)

 • Inspektim/kontroll
 • 21/02/2023
 • 10:00
 • Spitali Rajonal Shkoder
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Shkoder
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Deputete, Perfaqesues te OSHKSH, Staf mjekesor
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem