Inspektim ne palestren dhe terrenet sportive , te sholles se mesme Golem / Charls Telford Erikson

 • Inspektim/kontroll
 • 24/02/2023
 • 10:00
 • Shkolla e Mesme Golem
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kavaje
 • Golem
 • Redjan Krali, Kryetari Bashkise / Etjen Xhafa, Deputet i zones / Afrim Qendro, Prefekt i Qarkut / Shpend Barameta, Drejtor i Kabinetit
 • Redjan Krali, Kryetari Bashkise / Etjen Xhafa, Deputet i zones / Afrim Qendro, Prefekt i Qarkut / Shpend Barameta, Drejtor i Kabinetit
 • Redjan Krali, Kryetari Bashkise / Etjen Xhafa, Deputet i zones / Afrim Qendro, Prefekt i Qarkut / Shpend Barameta, Drejtor i Kabinetit
 • Jo
 • Po
 • Erjon Lalaj, Sekretar i Pergjithshem
 • Erjon Lalaj, Sekretar i Pergjithshem