Aksion mbjellje pemesh tek Parku i Liqenit te Paskuqanit, Njesia Administrative Paskuqan.

 • Tjetër
 • 22/02/2023
 • 10:00
 • Njesia Administrative Paskuqan
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Njesia Administrative Paskuqan
 • Rakip Suli
 • Kryetar i Bashkise Kamez
 • Kryetari i Bashkise Kamez; Administratori i Njesise Administrative Paskuqan; Drejtori i Ndermarrjes se Pastrim Gjelberimit; Fitim Bajraktari; Fadil Shahini; Namik Shahini;.
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit.
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem.