Takim informues me fermerët dhe blegtorët

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 22/02/2023
 • 11:00
 • Salla e Këshillit të Bashkisë Patos
 • Shqipëri
 • Fier
 • Patos
 • patoS
 • Rajmonda Balilaj | Ilir Pilku
 • Kryetare e Bashkisë | Ekspert
 • Kryetare e Bashkisë, Stafi i Drejtorisë së Bujqësisë, Ekspertë të Bujqësisë dhe Fermerë dhe Blegtorë të zonës
 • Po
 • Po
 • Orges Golloshi, Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë
 • Shkëlqim Beqiraj, Sekretari i Përgjithshëm