E ftuar ne nje mengjes pune nga Shoqata Gjermane e Industrise dhe Tregtise ne Shqiperi me kompanite anetare te DIHA-s

 • Tjetër
 • Takim pune
 • 22/02/2023
 • 09:00
 • Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Milva Ekonomi | Te tjere
 • Minister i Shtetit per Standardet e Sherbimeve
 • Ministrja dhe te tjere
 • Jo
 • Jo
 • Edlira Zyfi, Keshilltar
 • Emerlinda Pema, Drejtor Kabineti