Mbjellje pemësh me UNDP dhe Këshillin Rinor

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 22/02/2023
 • 10:00
 • Bashkia Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Gledian Llatja
 • Kryetar i Bashkisë Elbasan
 • Deputet, drejtori i sherbimit pyjor, të rinjtë e Këshillit Rinor
 • Po
 • Po
 • Arjola Memetaj
 • Gledian Llatja