Marrëveshja lidhet me qëllim vendosjen e bashkëpunimit për rehabilitimin e të miturve në shoqëri, pas kryerjes së dënimit.

 • Tjetër
 • Takim në kuadër të lidhjes së marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet institucionit tonë dhe Qendrës Act For Society
 • 21/02/2023
 • 10:30
 • Ministria e Drejtesise
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Znj; Klaudia Hasanllari
 • Drejtor i institucionit
 • Znj. Klaudia Hasanllari, i gjithe stafi i institucionit si dhe pjesemarres nga Qendra Act For Society
 • Jo
 • Jo
 • Bora Krasniqi, specialiste
 • Kloudia Hasanllari, Drejtori i Institucionit