Aktivitet mbi dentistrine e levizshme ne shkolle

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 20/02/2023
 • 12:00
 • Shkolla 9 vjecare
 • Shqipëri
 • Durres
 • Fushe Kruje
 • Fushe Kruje
 • Znj. Ogerta Manastirliu
 • Minister i Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale
 • Kryetar i Bashkise , Deputete, Staf i shkolles, nxenes
 • Jo
 • Jo
 • Alma Dervishaj Drejtor i Menaxhimit te Burimeve Njerezore
 • Joana Duro Sekretar i Pergjithshem