Inspektim i ecurisë së punimeve në shkolla fillore “Myrteza Sala” Devoll, investim i Qeverisë Shqiptare dhe bashkisë Devoll

 • Inspektim/kontroll
 • 22/02/2023
 • 11:00
 • Shkolla "Myrteza Sala" bashkia Devoll
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Devoll
 • Devoll
 • Nertil Jole | Eduard Duro
 • Prefekt i Qarkut Korçë | Kryetar i bashkisë Devoll
 • N/Prefekti Devoll Z.Henrik Rusi, stafi mësimor e nxënësit e shkollës
 • Jo
 • Jo
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm
 • Ornela Bena, Sekretar i Përgjithshëm