Inspektim punimesh ne Rruget: “Mustafa Qemal Ataturku”, “Athina”, “Dubai”; Lagjia Administrative Nr. 2

 • Inspektim/kontroll
 • 21/02/2023
 • 10:00
 • Lagjia Administrative Nr. 2, Bashkia Kamez
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Kamez
 • Lagjia Administrative Nr. 2
 • Rakip Suli | Elvis Gjika | Blerta Matraku
 • Kryetar i Bashkise Kamez | Drejtor i Pergjithshem i Puneve Publike | Administratorja e Lagjes Administrative Nr. 2
 • Kryetar i Bashkise Kamez; Drejtori i Pergjithshem; Drejtoresha e Investimeve dhe Projekteve; Administratorja e Lagjes Nr. 2
 • Jo
 • Jo
 • Eni Pellumbi, Drejtoreshe e Medias dhe Informacionit
 • Elvis Gjika, Drejtor i Pergjithshem